Αυτές οι ψητές σε αγριοκαρυδιά τηγανιτές γλυκοπατάτες θα σας συναρπάσουν. Λεπτοκομμένες τηγανιτές γλυκοπατάτες με καπνιστή γεύση και φρέσκο δενδρολίβανο είναι το τέλειο γευστικό συνοδευτικό για κάθε γεύμα.
ΥΛΙΚΑ
3 ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΕΣ
ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ, ΓΙΑ ΝΟΣΤΙΜΙΑ
4 TBSP ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
2 TBSP ΦΡΕΣΚΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Όταν είστε έτοιμοι να μαγειρέψετε, εκκινήστε την Traeger ψησταριά σας στην ρύθμιση Smoke με το καπάκι ανοικτό μέχρι να ξεκινήσει η φωτιά (4 έως 5 λεπτά). Ρυθμίστε τη θερμοκρασία στους 232 βαθμούς Κελσίου και προθερμάνετε, με κλειστό το καπάκι, για 10 έως 15 λεπτά.
Κόψτε τις γλυκοπατάτες σε σφηνοειδές σχήμα και ανακατέψτε τις με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι και το δενδρολίβανο. Απλώστε τις πατάτες σε ένα φύλλο ψησίματος και βάλτε στην ψησταριά.
Ψήστε για 15 λεπτά, στη συνέχεια αναποδογυρίστε τις πατάτες και συνεχίστε το ψήσιμο μέχρι να γίνουν ελαφρά καφέ και να ψηθούν όλες, περίπου για 40-45 λεπτά συνολικά. Σερβίρετε με την αγαπημένη σας σάλτσα. Απολαύστε!
Μπορείτε να βρείτε αυτή τη συνταγή μαζί με χιλιάδες άλλες της Traeger στην εφαρμογή της Traeger.
Created by Traeger
Comments