Αλμυρές και τραγανιστές απ’ έξω, ζεστές και κρεμώδεις από μέσα. Τελειώστε αυτές τις πατάτες με ένα κουταλάκι βούτυρο και ότι άλλο θέλετε από πάνω.
ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ
6 ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΕΝΕΣ
3 TBSP ΛΑΔΙ CANOLA
1 TBSP ΑΛΑΤΙ KOSHER
EXTRA TOPPINGS
ΒΟΥΤΗΡΟ
SOUR CREAM
ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ
ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΟΜΜΕΝΟ
ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Σε ένα μεγάλο μπολ σκεπάζουμε τις πατάτες με λάδι Canola και ρίχνουμε αρκετό χοντρό αλάτι.
Όταν είμαστε έτοιμοι για μαγείρεμα, ρυθμίζουμε την θερμοκρασία στο High και το αφήνουμε να προθερμάνει για 15 λεπτά.
Τοποθετούμε τις πατάτες απευθείας πάνω στην σχάρα ψησίματος και τις αφήνουμε να μαγειρευτούν για 30 με 40 λεπτά ή μέχρι να είναι αρκετά μαλακές στο εσωτερικό τους όταν τις τρυπάμε με ένα πιρούνι.
Σερβίρουμε με οτιδήποτε θέλουμε από πάνω. Καλή απόλαυση!
*Οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την θερμοκρασία περιβάλλοντος και άλλους αστάθμητους παράγοντες.
Created by Traeger
Comments