top of page

Ψητές πατάτες με χοντρό αλάτι


Συνταγή μαγειρικής Hot & Fast Smoked  Baby Back Ribs

BBQ Pulled pork

Αλμυρές και τραγανιστές απ’ έξω, ζεστές και κρεμώδεις από μέσα. Τελειώστε αυτές τις πατάτες με ένα κουταλάκι βούτυρο και ότι άλλο θέλετε από πάνω.


ΥΛΙΚΑ


ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ

6 ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΓΝΩΜΕΝΕΣ

3 TBSP ΛΑΔΙ CANOLA

1 TBSP ΑΛΑΤΙ KOSHER


EXTRA TOPPINGS

ΒΟΥΤΗΡΟ

SOUR CREAM

ΣΧΟΙΝΟΠΡΑΣΟ

ΜΠΕΪΚΟΝ ΚΟΜΜΕΝΟ

ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ


ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Σε ένα μεγάλο μπολ σκεπάζουμε τις πατάτες με λάδι Canola και ρίχνουμε αρκετό χοντρό αλάτι.


Όταν είμαστε έτοιμοι για μαγείρεμα, ρυθμίζουμε την θερμοκρασία στο High και το αφήνουμε να προθερμάνει για 15 λεπτά.


Τοποθετούμε τις πατάτες απευθείας πάνω στην σχάρα ψησίματος και τις αφήνουμε να μαγειρευτούν για 30 με 40 λεπτά ή μέχρι να είναι αρκετά μαλακές στο εσωτερικό τους όταν τις τρυπάμε με ένα πιρούνι.


Σερβίρουμε με οτιδήποτε θέλουμε από πάνω. Καλή απόλαυση!


*Οι χρόνοι ψησίματος μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την θερμοκρασία περιβάλλοντος και άλλους αστάθμητους παράγοντες.


Created by Traeger



Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Comments


bottom of page